Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Όχι άλλο Σύνταγμα, λίγη αρχιεπισκοπή παρακαλώ

Ο κόραξ έχει περίπου 2 μήνες να κράξει από τούτο εδώ το blog. Αλλά δεν μπορεί να σιγήσει για άλλη μια φορά στις προκλήσεις της εκκλησίας. "Όχι άλλους φόρους" φώναξαν το πρωί στο κύρηγμα τους οι διορισμένοι - και πληρωμένοι από το κράτος- αντιπρόσωποι του ύψιστου επί της γης. Και φυσικά γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Τι να σχολιάσει κανείς, αξίζει να ασχοληθείς; Γελοιότητες. 
Ο κόραξ προτείνει λοιπόν οι αγανακτισμένοι να μην συγκεντρωθούν ξανά στο Σύνταγμα αλλά στην Αγίας Φιλοθέης 21 στα κεντρικά της αρχιεπισκοπής και τοπικά στους κατά τόπους ναούς κάθε ενορίας. Και να διαμαρτυρηθούμε όλοι με αιτήματα:
1.Να μην πληρώνεται το παπαδαριό από το κράτος και τους φορολογούμενους
2.Να φορολογηθούν τα εισοδήματα (όλα και από τα κεριά και τα παγκάρια) της εκκλησίας
3.Να φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία της εκκλησίας και να μην εξαιρεθούν οι ναοί από το πρόσφατο τέλος για τα ακίνητα
 

2 σχόλια:

  1. Μαζί σου! Κ άλλη μία συγκέντρωση στη Μητροπόλεως με Αγίας Σοφίας παρακαλώ! Όποιος αγανακτισμένος κουραστεί χτυπάει ένα εσπρεσσάκι+τσουρεκάκι για τον ίδιο και κανένα κλούβιο αυγό για απέναντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατεβάζω πρόταση : όσοι πιστοι εξακολουθούν να εκκλησιαζονται να μην ανάβουν κεριά, να μην ρίχνουν λεφτά στο δίσκο, κομμένα και τα τρισαγια και τα ευχελαια. Μετά να τους δώ τι θα κάνουν! Για να τους αποτελειωσουμε κομμενοι γάμοι και βαφτισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή