Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ας κράξωμεν

Αγαπητέ αναγνώστη καλως ήλθες στο ιστολόγιο του κόρακα. Σου υπόσχομαι ότι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία καλή κουβέντα που θα διαβάσεις εδώ μέσα. Από αυτή τη στιγμή αρχίζει ανελέητο κράξιμο και ασταμάτητο ξεφωνητό. Σε ποιους τομείς; Σε όλους ανεξαιρέτως. Πολιτική, αθλητικά, καλλιτεχνικά, μουσική, σινεμά, ΜΜΕ, ειδικά tv και φυσικά showbiz! Κράξιμο παντού και για πάντα. Και αυτό είναι δέσμευση. 
Σιγά τα ωά ρε κόρακα θα μου πεις, στο ελλαδιστάν που ζούμε τι πιο εύκολο δηλαδή; Μα δεν υποστήριξα ούτε για μια στιγμή ότι κάνω κάτι δύσκολο ή ότι πρόκειται να επιτελέσω κάποιο δήθεν αξιόλογο έργο. Το άχτι μου θα βγάλω. Και αν θες μπορείς να το κάνεις και εσύ. Από τη στιγμή αυτή απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να κράξει και να ξεδώσει να το κάνει μέσα από αυτό το blog. Αρκεί όμως, όπως είπαμε, μόνο κράξιμο, μόνο χώσιμο. Οι καλές κουβέντες απαγορεύονται εδώ.
Φυσικά όλα τα κείμενα θα εκφράζουν άποψη και σχόλιο και σε καμία περίπτωση δεν θα αναπαράγονται τυφλά ειδήσεις, κουτσομπολιά, ψέμματα και ανακρίβειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει ίχνος αντικειμένικότητας ή ότι θα πρέπει η άποψη  πάντα να τεκμηριώνεται. Δεν είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι είμαστε ειδικοί σε κάποιο ή περισσότερα ζητήματα. Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε κάποια από τα κακώς κείμενα της σύγχρονης ελληνικής αλλά γιατί όχι και παγκόσμιας πραγματικότητας με τον δικό μας τρόπο. Είμαστε εδώ για κράξιμο, χώσιμο και ξεφωνητό. 

Κρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου