Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ένοχη απόλαυση

Πρέπει να το παραδεχτώ πια. Δεν μπορώ να κρύβομαι. Γουστάρω το Γιάννη Πρετεντέρη και την Ανατροπή του. Περιμένω πως και πως κάθε Δευτέρα (τον βλέπω και στο δελτίο αλλά 2 ώρες δικές του είναι άλλο πράγμα) να τον δω να ανακρίνει σκληρά το πάνελ του, την ώρα που βάζει σε όλους τα γυαλιά με τις δικές του ατάκες και αυτούς τους φοβερούς μορφασμούς (έχει κάνει σχολή με τις φατσούλες του). Τόσο καιρό δεν είχα το θάρρος να εκδηλωθώ και να το πω αλλά σήμερα συνάντησα μπροστά μου σε ένα φανάρι αυτό που βλέπεις στη φώτο και κατάλαβα ότι είμαστε πολλοί και ότι δεν πρέπει πια να κρύβομαι. 

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους λες δυο κουβέντες για τον θεό Pretender. Πέρα από το ότι συμφωνώ ότι ο άνθρωπος είναι μεγάλος performer ήθελα να θέσω κανά δυο ερωτηματάκια
    1. Έχει τον ίδιο ενδυματολόγο στο δελτίο και στην εκπομπή του (προσωπική άποψη αποκλείεται - ειδικά τη Δευτέρα στο δελτίο το ντύσιμό του είναι άθλιο και άλλης εποχής, ενώ στην ανατροπή ντύσιμο χατζηνικολάου και βάλε, τυχαίο?)
    2. Ποιος είναι ο αγαπημένος του καλεσμένος ή συνδυασμός καλεσμένων? (ψηφίζω πάγκαλο-τσίπρα, αφού νομίζω ότι ο ίδιος ο πρετε μπορεί να πετάει μεταμφιεσμένος γιαουρτάκια ή να του την πέφτει στο εξωτερικό έχει άλλωστε και παρελθόν στις ρίψεις αντικειμένων)
    3. οι μορφασοί είναι προϊόν μελέτης ή απλά τον σφίγγει η γραβάτα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Στην Ανατροπή ντύνεται μόνος του γι' αυτό είναι κορυφή
    2. Πάγκαλος-Τσίπρας χαχαχα όντως
    3. είναι μελετημένα σφιχτή η γραβάτα για να έχει αυτό το αποτέλεσμα και να δείχνει και φυσικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. youtube
    Videos from the creators of the game "Kilikutanan Casino Game Online" by ICS. It has the best ratings and the best bonus. This best youtube to mp3 converter online is the game that has the highest

    ΑπάντησηΔιαγραφή