Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο μικρός Μιχάλης ανακαλύπτει τον κόσμο

... και φυσικά ενημερώνει τον προϊστάμενο του, τον πρέσβη των Η.Π.Α. για τις διαπιστώσεις του. Ώστε η ΕΥΠ είναι ένα τίποτα και επικίνδυνη για τη χώρα ε; έλα ρε σοβαρά; και εμείς που πιστεύαμε ότι προσφέρει σημαντικό έργο!
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι παρεξηγήθηκε το ΛΑΟΣ, προφανώς επειδή στις τάξεις των βουλευτών του υπάρχει πρωην αρχιπράκτορας και μέσω του ΑΣΤΕΡΙΟΥ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ζήτησε το λόγο για το πως είναι δυνατόν ένας υπουργός να εκφράζεται έτσι, σχεδόν υβριστικά, για την ΕΥΠ μας και μάλιστα όταν μιλάει σε ξένο πρεσβευτή και ειδικά αυτόν των Η.Π.Α.! 
Δηλαδή αυτό είναι το πρόβλημα τους και όχι ότι οι έλληνες υπουργοί δίνουν αναφορα στους αμερικάνους ανώτερους τους επιβεβαιώντας ότι έχουμε γίνει κανονικό US προτεκτοράτο.
Στη τελευταία φώτο ο Ι.Κοραντής τ. διοικητής της ΕΥΠ και νυν βουλευτής του ΛΑΟΣ που πριν τις εκλογές του 2009 είχε κάνει την παρακάτω αφοπλιστική δήλωση
"Δεν θέλω να συγκριθώ με προσωπικότητες αυτού του διαμετρήματος, αλλά θυμίζω απλά ότι ο πρόεδρος Μπους ήταν αρχηγός της CIA, ο κ. Πούτιν ήταν στην KGB"

5 σχόλια:

  1. Ο καθένας το βιολί του σ'αυτή τη χώρα. Το κακό είναι ότι τα λένε και σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κάνει ο άνθρωπος για να γλιτώσει κανά ευρώ. κατάλαβε τελικά ότι η χρήσιμη, εργατική και πολυτάλαντη μέχρι τώρα ευπ αφού μας φακέλωσε όλους δεν χρειάζεται πλέον.
    να δεις που φιρί φιρί το πάνε να μειώσουν και τους εξοπλισμούς για οικονομία μετά από 30 χρόνια. ποιος τον ακούει τον άνθιμο πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε αυτοί το έχουν πάρει τόσο σοβαρά που μπορεί να μειώσουν και τις μίζες τους για οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα γιατί, ας ενημερώσει κάποιος τον κο Ι.Κοραντή ότι κανείς δεν θα δυσανασχετήσει αν συγκρίνει το διαμέτρημα του με το διαμέτρημα του Bush senior, ο μόνος που θα μπορούσε να ενοχληθεί από την σύγκριση θα ήταν ο γιος του (αν έχει φυσικά)... Φαντάζεστε να συγκρίνει το διαμέτρημα του με του Bush junior και να βγουν ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή