Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Υπάρχει σχέδιο κατά της Ελλάδας

Υπάρχει σχέδιο κατά της Ελλάδας σύμφωνα με τον Άνθιμο (πηγή skai.gr). Αφορμή της δήλωσης αυτής η είσοδος των μεταναστών στην Ελλάδα και το όλο θέμα με του Παπουτσή το κάγκελο. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κόρακα αυτοί που μπουκάρουν από τον Έβρο δεν είναι εξαθλιωμένοι, κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες, δεν έχουν δώσει μία περουσία για να φτάσουν άφραγκοι και νηστικοί ως την Ελλάδα, δεν είναι φοβισμένοι και κυνηγημένοι. Όχι δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Είναι πράκτορες. Πρώτα χαρτογραφούν την ύπαιθρο, τα βουνά μας κτλ και μετά κατεβαίνουν στις πόλεις. Δήθεν ότι καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια ενώ στην πραγματικότητα καταγράφουν τα πάντα αναλυτικά και ετοιμάζουν από στιγμή σε στιγμή το πραξικόπημα. Γα να μη σου πω ότι είναι και εξηγώινοι, ζόρικα ρομπότ καμουφλαρισμένα σε Πακιστανούς. Ευτυχώς που έχουμε την εκκλησία μπροστάρη σε αυτόν τον ιερό πόλεμο για να εξολοθρεύσουμε τα καταραμένα alien.

6 σχόλια:

  1. Δεν χρειαζεται να ειναι πρακτορες.
    Αρκει να ριξεις μια ματια στο ποσο εχουμε αλλαξει ολοι μας απο αυτη την κατασταση σενιορ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή; υπάρχει ας πούμε οργανωμένο σχέδιο για να μας πάρουν τις δουλειές; (παλιό ανέκδοτο αυτό το έλεγαν για τους αλβανούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κακό είναι πως ήρθαν οι Αλβανοί και "ξέχασαν" οι καημένοι οι Έλληνες πως να δουλεύουν χειρωνακτικά, έγιναν όλοι manager.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ακόμα χειρότερο είναι πως οι Αλβανοί ετοιμάζονται και αυτοί για χαϊλίκια και μανατζεριλίκια, γίνονται Έλληνες και τα χώνουν πια στους Πακιστανούς. Να περάσει ο επόμενος λοιπόν να δουν και οι Πακιστανοί μία άσπρη μέρα και να βρούμε και εμείς ποιος φταίει τελικά για όλα τα δεινά του τόπου.
    Έχεις δίκιο για το χειρωνακτικό.
    Θα αφήσω το πληκτρολόγιο μου φαίνεται και θα πιάσω την τσάπα, πάω για αγρότης στη φύση και καθίστε κορόιδα να πήζετε στις πόλεις (αν βέβαια πάρω καμιά παχυλή επιδότηση βγαμένη από τα 80'ς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν ήταν οι πράκτορες ποιος θα δούλευε στα ολυμπιακά έργα των ελλήνων managers, στην οικοδομή των ελλήνων μεγαλοεργολάβων και στα χωράφια των ελλήνων μεγαλοαγροτών-τσιφλικάδων.
    ας μας πει ο άνθιμος με πόσα πρακτόρικα χέρια χτίζονται υπερ-εκκλησίες στη θεσσαλονίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα και το φράχτη μονοι τους θα το χτίσουν οι παλιοπακιστανοι και χωρίς ΙΚΑ, έχει κανονίσει ο Παπουτσής με το Μαγγίνα να του στείλει 2-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή