Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Στον κόσμο του

Παραθέτω, χωρίς να αλλάξω ούτε τελεία, τμήμα της δήλωσης του βουλευτή Αυγενάκη, ο οποίος προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία (το κόμμα δηλαδή της Ντορούλας, κόρης του πρωην πρωθυπουργού Μητσοτάκη, χήρας του βουλευτή Μπακογιάννη, με αδερφό βουλευτή, γιο δήμαρχο κτλ κτλ). Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος, -είναι πραγματικά στον κόσμο τους τα άτομα- :
"...Αυτό το Κέντρο που προσπαθούν να λεηλατήσουν τα δύο άκρα. Οι παλιές ιδέες, οι παλιές πρακτικές, τα παλιά «τζάκια», οι μικροκομματικές συμπεριφορές έφεραν τον τόπο στο χείλος της καταστροφής..."

6 σχόλια:

  1. είναι προφανές αυτό που εννοεί: τα παιδιά της Δη.Συμ. βρήκαν έναν παλιό jackass που θα τους φτιάξει καινούρια μοντέρνα τζάκια στα σπίτια τους στο κέντρο του σαλονιού, όχι σε τοίχο ή σε γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλ. είναι θέμα διακόσμησης και αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά όλους αυτούς τους ασόβαρους. Ούτε για κούτσουρα στα τζάκια δεν κάνουν!
    Ε ρε φάπες που έχουν να φάνε μερικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό να πάρεις ηλεκτρικό τζάκι φίλε Maloux να μην έχεις ανάγκη από τα κούτσουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδιά άσχετο πλην όμως όσο τον βλέπω δεν μπορώ να μην το πω. αυτός ο αυγενάκης δεν μοιάζει με πρωταγωνιστή σε τούρκικο σίριαλ με το κατράμι μαλλί που ξεκινάει από τα φρίδια?
    πάντως μην του τη λέτε, είναι νεό αίμα και μπορεί να μην ξέρει ότι η ντόρα υπήρξε υπουργός και υποψήφια αρχηγός της νουδου και ο μητσοτακ πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως στη φωτογραφία υπάρχει και καλύτερο μαλλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή