Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται

"Για αυτό δεν πάει καλά η αγορά στο κέντρο! Για αυτό έχει καταστραφεί ο τουρισμός! Επειδή αυτοί οι αλήτες χαλάνε την εικόνα της χώρας. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!"
Οι πορείες σας φταίνε και οι διαμαρτυρίες, δεν κοιτάτε τα χάλια σας καλύτερα; ποιος τουρισμός; η εκμετάλλευση του τουρίστα τόσα χρόνια είχε πιάσει ταβάνι κάποτε θα σας έφτυναν. Και ποια αγορά; μάθατε να πουλάτε με 1000% κέρδος και να πληρώνετε ψίχουλα τον υπάλληλο και τώρα τα βρήκατε δύσκολα; Φέτος που δεν έχει επεισόδια (αλλά ούτε και δώρο στους δημόσιους  υπάλληλους) για να δούμε ως θα πάει η κίνηση...
Το καλύτερο ανέκδοτο είναι αυτό το "Πάνω από 800 πορείες πέρυσι στην Αθήνα, δηλ 2μιση πορείες τη μέρα έχει στο κέντρο". Και νομίζει ο άλλος ότι κάθε μέρα κλείνει το κέντρο. Κλασσική παραποίηση της αλήθειας με καρατζαφέρικο στυλ. Μόνο προχθές για τον Γρηγορόπουλο είχαν αναγγείλει 50 διαφορετικές πορείες αλλά το κέντρο μόνο για 1 μέρα ήταν κλειστό...

2 σχόλια:

  1. Ας τους λυπηθούμε κι άλλο τους καημένους τους έμπορους, γιατί το κέρδος τους μειώθηκε από το 1000% στο 500% και έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο απόγνωσης που κάνουν έκπτωση 10% χωρίς απόδειξη!
    Με τέτοιες τιμές, η μόνη περίπτωση να δούνε κόσμο στο κέντρο είναι μόνο αν γίνει καμία πορεία! Τα περσινά μας θα φορέσουμε φέτος τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις κι άδικο. Αν όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες αγοράσουν και από κάτι λύθηκε το πρόβλημα.
    Πας για πορεία; ψώνισε ένα μπούρμπερη (τυχαίο το παράδειγμα) ρε αδερφέ, καλό θα κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή