Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Οι ταινίες της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα λόγω του επερχόμενου φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (ο κόρακας θα σου έχει ανταπόκριση και από εκεί μην ανησυχείς) πίστευα ότι οι νέες ταινίες θα είναι περιορισμένες σε αριθμό. Κάτι που φυσικά αποδείχτηκε λάθος καθώς και αυτή την εβδομάδα έχουμε άλλες 6 νέες ταινίες στις αίθουσες. Αναλυτικά: 

4.3.2.1.: Αντέννα... Τέσσερις κοπέλες, τρεις ημέρες, δύο πόλεις και μία ληστεία διαμαντιών. Τουρλουμπούκι αλά Guy Ritchie με πρωταγωνίστριες βγαλμένες από το Sex and the City. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν.

Due Date: Όρμα Galifianakis (έλληνας και αυτός έτσι να μην ξεχνιόμαστε) όρμα τώρα που σε παίρνει αγόρι μου να τους τα πάρεις χοντρά. Κάνε 5-10 Hangover ακόμα...

Tournee: και τουρνε και τουρνενέ... Γριές, χοντρές και άσχημες σε περιοδέια στριπτίζ! Να μου λείπει.

Les Amours Imaginaires: Ελαφρολαϊκή μπουρδίτσα με τύπο που τον γουστάρουν μία γκόμενα και ο γκέι κολλητός της. Μαλλιοτράβηγμα νιου γουέιβ!

Cyrus: Γεροντοέρωτες που σκοντάφτουν στον υπερφυσικό μπεμπέ έφηβο γιο της κυρίας. Επί 90 λεπτά το συζητάνε, κάπου θα καταλήξουν.

South of the Border: Επαναστάτης την έχει δει ο Oliver Stone αφού έγλειψε καλά καλά τον Fidel τώρα προχωράει νοτιότερα για να συναντήσει 7 λατινοαμερικάνους προέδρους.

4 σχόλια:

  1. καλά που είναι και το φεστιβάλ και θα δούμε καμία μούφα ταινία της προκοπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι πες τα, μπορεί και εκεί να είναι για τα μπάζα οι ταινίες αλλά τουλάχιστον έχουν φεστιβαλική αύρα! Τουλάχιστον θα χαλάσει λίγο ο καιρός να προβάρω το νέο μου κασκολάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά το ταινιάκι που είδα την Κυριακή το φεστιβάλ συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν διαταραχές ύπνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή