Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

I suppose you feel alright now...

... που έμαθες ότι έρχονται οι Roxette
Ουάου! καλά σούπερ ε; έρχονται οι Roxette στην Ελλάδα! Και δεν φτάνει αυτό έρχονται και οι Bon Jovi. Καλά μιλάμε ότι θα πάθω παροξυσμό, είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός μου που επιτέλους βρήκα τρόπο να ξοδέψω μερικά 100εύρα ρίχνοντας τα στη χρονομηχανή που λέγεται "Συναυλιακή Αθήνα".
Μέχρι να καλοκαιριάσει και να καταφθάσει με το καλό η αφρόκρεμα του σύγχρονου μουσικού στερεώματος θα πρέπει να αρκεστούμε στους γνωστούς άγνωστους που η επιτυχία τους για κάποιο ανεξήγητο λόγο περιορίζεται εντός των ελληνικών συνόρων, όπως οι Puressence, ο Craig Walker πρώην τραγουδιστής των Archive και φυσικά ο Tonino Carotone, (αλήθεια οι James που είναι;) που όπως ωραία γράφει το Ποντίκι Art και αντιγράφω ως γνωστό κοράκι, "Για μία ακόμα φορά ο Τονίνο Καροτόνε καταφθάνει στην Αθήνα έπειτα από μία περιοδεία του με τον Manu Chao στη Νότια Αμερική. Καλά πόσο διαρκεί αυτή η περιοδεία; Πόσα χρόνια ακριβώς; Πέντε έξι εφτά;...". Ελπίζω τουλάχιστον το μόνο καλό που κάνουν όλοι αυτοί οι τύποι, να παίζουν δηλαδή και σε επαρχιακές πόλεις να μην το ακυρώνουν με τίποτα εξωφρενικές τιμές. 
Για τους πιο ψαγμενους  βέβαια υπάρχει απόψε μία ζωντανή εμφάνιση που πραγματικά είναι η μόνη εν μέσω κρίσης που αξίζει να πληρώσει κανείς για να δει. Ευτυχώς που για τους υπόλοιπους ανίδεους ο κόραξ είναι εδώ να σας ανοίξει τα μάτια: 
Νίκος Τσιαμτσίκας & Blues Report @ Ploughman's Pub, Αθήνα 27/11/2010

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου ψήνομαι για Bon Jovi έστω και τώρα, και ξέρω και ποιον θα έχω παρέα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα κάτσε μη με δεις και εμένα στο τέλος πουθενά εκεί μέσα. Πάντως μη με δώσεις, να μείνει μεταξύ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή